zpět na titulní stránku - jidlo.dopravit.cz
Místo pro Vaši reklamu? Přejeme Vám dobrou chuť
-Vyhledávání
-Seznam
-Hodnocení
-Vložit společnost
-Diskuze
-Články/seriály
-O nás

reklama
Vizitky
trička s potiskem
reklamní předměty
letáky
...

Články / seriály

Libovolná
  Zelenina a ovoce stačí?
zelynář
17.08.2004
   Přestože v dnešní době máme lékařskou péči na vysoké úrovni, dostatek nemocnic i lékařů, nákladná diagnostická zařízení atd., zdálo by se logické, že nemocných lidí bude ubývat. Namísto toho jich přes toto vše stále víc přibývá a věk nemocných se snižuje.

Mnoho lidí si proto začíná zcela správně dávat do souvislosti nesprávný životní styl, nesprávnou nebo nedostatečnou výživu jako hlavní příčinu přibývajících onemocnění.

Přecivilizovaný a přetechnizovaný svět nám zničil půdu, otrávil ovzduší a vodu - to je daň, kterou zaň platíme. Škodlivé vlivy zasahují náš organismus každý den a to v mnohem větší míře, než tomu bylo před 30-40 lety. Je proto zřejmé, že dnes už nestačí svěřit péči o naše zdraví jen čerstvému ovoci a zelenině.

Je vědecky dokázaným faktem, že vitamíny, minerální látky, stopové prvky a mnohé jiné elementy obsažené v potravinách lidský organismus nejen vyživují, ale také jej chrání před případnými rizikovými faktory (stres, znečištěné ovzduší apod.)

Je bohužel potvrzeným faktem, že ve většině čerstvé zeleniny i ovoci dnes už nezbytné živiny vůbec nejsou, případně je jich tam málo. Jednoduše to, že můžete konzumovat celá kvanta čerstvé zeleniny, ovoce, obilovin, stravovat se takříkajíc ZDRAVĚ, a přesto svému organismu nedodáte dostatek důležitých živin.

Zdravou stravu tedy musíme doplnit látkami chránícími náš organismus, ale je nutno to zařídit tak, abychom přitom tělu nedodávali další nežádoucí látky (ochranné zemědělské postřiky, chemikálie, konzervační látky, umělá barviva atd.)

Proto jsou tu tzv. výživové doplňky, zhotovené z přírodních surovin, neobsahují umělé látky, které by je znečišťovaly. Není v nich cukr, sůl, žádná konzervační látka, škrob atd.

Pomocí těchto vyživovacích doplňků docílíte nejen účinnou preventivní ochranu svého organismu ale i v případech již rozvinutých onemocnění, např. různých tzv. civilizačních onemocnění, je možné vhodnou kombinací přípravku účinně ovlivnit jejich průběh a dosáhnout výrazné zlepšení zdravotního stavu.

Samozřejmě nic se nemá přehánět. Člověk si musí umět vybrat. Všechny výrobky slibující 100% zdraví z každé jedné tabletky asi zase tak zdravé nebudou. Když se vaří tabletky, tak ikdyž myšlenka je na počátku dobrá, tak se stejně musí něčím výsledný produkt spojit (přidatná látka), zajistit, aby se nepokazil (další tzv. éčko) během jednoho týdne a nakonec obalit (další :() Takže rozum do hrsti a nezanevřete na ovoce a zeleninu jen kvůli reklamám!


Vložit nový.


Nabídka:
Brno:Není
Olomouc:Není
Ostrava:Pizzerie Fontána
Plzeň:Není
Praha:Není
další města


    


Copyright © 2004 Diarek & www.dopravit.cz

Odesláním formuláře, nebo e-mailu dáváte souhlas se zpracováním zadaných osobních údajů v rozsahu nutném pro účely zpracování a zobrazování těchto informací na stránkách. S výš?e uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.